«Альянс-А» - новий дилерський центр Mitsubishi Motors в Івано-Франківську

buttons.will share

Дилерський центр «Альянс-А» розташований в автомобільному містечку за адресою Калуське шосе, 2к.

Площа нового шоу-руму дозволяє розмістити 4 габаритних автомобілі бренду. Кожному клієнту буде зручно ознайомитись з автомобілем, оглянути салон та багажник. Професійні продавці-консультанти дилерського центру допоможуть з вибором моделей та комплектацій, а також дадуть відповіді на будь-які питання, що стосуються модельного ряду Mitsubishi, крім того, під час тесту-драйву продемонструють переваги автомобілів легендарного японського бренду під час тесту-драйву.

У разі, коли клієнт бажає оформити кредит на покупку автомобіля, фінансовий спеціаліст дилерського центру надасть інформацію по кредитуванню, а також допоможе застрахувати автомобіль. Власникам Mitsubishi, які думають змінити старий автомобіль на новий, «Альянс-А» пропонує програму Trade-In.

Сервісний центр «Альянс-А» пропонує якісні послуги по ремонту автомобілів бренду Mitsubishi. Сервіс оснащений 14 постами ТО, 8 постами малярно-кузовного цеху загальної площі 2500 м2. Тут же є пост діагностики ходової частини та електрообладнання, розвал-сходження, пост шиномонтажу. Є власна автомобільна мийка.

Для зручності клієнтів у дилерському центрі є комфортна зона відпочинку, дитяча ігрова зона та кафе.

Як і всі нові дилерські центри, «Альянс-А» оформлений за останніми стандартами ідентифікації бренду Mitsubishi Motors, де основними кольорами є чорний, червоний та білий.

Інформація про ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна»

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» - офіційний імпортер і дистриб'ютор Mitsubishi Motors в Україні та Молдові. Бенефіціаром ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» є корпорація Mitsubishi Corporation (MC) з головним офісом в Токіо, Японія. Мета компанії «ЕМ ЕМ СІ Україна» - забезпечення автомобільного ринку України якісним, економічним, екологічним та інноваційним продуктом, яким є автомобілі бренду Mitsubishi, надавати якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів ТМ «Mitsubishi», забезпечення постачання і наявності складу оригінальних запчастин і аксесуарів. Компанія має розвинену мережу дилерських центрів по всій Україні, яка зараз налічує 29 автосалонів, а також авторизований дилерський центр на території республіки Молдова.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital