Як вибрати автомобільний бокс для Mitsubishi?

Як вибрати автомобільний бокс для Mitsubishi?

buttons.will share

Яким би містким не був багажник вашого нового Mitsubishi, завжди знайдуться речі, для яких бракує місця. Не потрібно шукати компромісів, залишаючи вдома те, що зробить відпочинок комфортнішим та приємнішим. Встановіть вантажний бокс на даху, який вдвічі збільшить об'єм для перевезення речей. В нього зручно складати легкий та об'ємний багаж, наприклад, спальники, намети чи спортивне спорядження. А ще це найкращий спосіб перевезення особливо цінних речей — з ним ваші вудочки будуть у безпеці.

Аксесуари для перевезення багажу від Mitsubishi мають обтічну форму та власну аеродинаміку, тому майже не впливають на керованість автомобіля та розхід палива. Вони легко встановлюються, не закривають огляд на лобовому склі та не заважають відкриванню дверцят багажника. Щоб закріпити бокс потрібно заздалегідь встановити поперечини для перевезення багажу, які також можна придбати у каталозі аксесуарів для вашої моделі авто. 

Розмір — базовий критерій вибору

Автомобільний бокс варто вибирати з урахуванням того, що ви плануєте перевозити. Туристичне спорядження чи особисті речі можна розмістити у багажному відділенні будь-якого розміру. Але для безпечного перевезення лиж, сноуборда чи спінінга потрібно враховувати їх довжину. Оригінальні автомобільні бокси Mitsubishi бувають трьох розмірів:

  • Малий має об'єм 380 л та довжину 160 см. Його вага складає всього 12 кг. Це оптимальний варіант для перевезення особистих речей 3-4 людей під час короткої відпустки чи поїздки на вихідні;
  • Середній вміщує 480 л багажу та має довжину 190 см. Його вага — 14 кг. Він буде зручним для сімейного кемпінгу чи мандрівки на гірськолижний курорт, адже легко вмістить 5 пар лиж чи сноубордів та декілька сумок з одягом. 
  • Великий має об'єм 630 л та довжину 210 см, а важить лише 18 кг. Він легко вмістить особисті речі, туристичне чи спортивне спорядження великої родини, чи компанії друзів. Такий багажник стане у пригоді всім, хто любить тривалі подорожі автомобілем чи відпочинок у кемпінгу.

Усі три моделі розраховані на навантаження до 75 кг. Вони виготовлені із міцного ABS пластику з матовою текстурою, тому на поверхні менш помітні подряпини та бруд. Головною перевагою автомобільних боксів від Mitsubishi є двостороннє відкривання, тому вам ніколи не доведеться шукати речі, стоячи на проїжджій частині. Де б ви не припаркувались, завжди матимете швидкий та зручний доступ до багажного відділення. 

Як керувати автомобілем із вантажним боксом? 

Наявність багажника на даху не надто змінює керованість автомобіля, але з'являються певні обмеження. Перш за все це стосується обмеження по швидкості та висоті. Одні виробники аксесуарів радять не перевищувати 110 км/год, інші дозволяють рухатись на швидкості до 130 км/год. Застереження щодо швидкості зазвичай вказують в інструкції або на спеціальній наліпці. Заїжджаючи у паркінг, під навіс чи у гараж, пам'ятайте, що автомобіль став вищим щонайменше на 50 см. Уникайте різкого гальмування та намагайтесь плавно входити у затяжні повороти.

Щоб знизити навантаження на дах автомобіля та кріплення, слід рівномірно розподіляти багаж. Половину від усієї ваги варто розмістити у центральній зоні, решту — розділити між передньою та задньою частиною коробки. Деякі виробники аксесуарів радять розподіляти вагу за формулою 20%-60%-20%. Тобто найважчі предмети слід розташувати між перекладинами. Фіксуйте спорядження та багаж спеціальними ременями, які зазвичай йдуть у комплекті. Обирайте оригінальні аксесуари Mitsubishi, вони ідеально доповнять ваш автомобіль та розширять його можливості.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital