Кілька причин чому сьогодні автомобільний інтер'єр безпечніший та комфортніший ніж раніше

buttons.will share

Дивно, що автомобільний інтер'єр нечасто викликає емоції у власника або стає предметом обговорень в порівнянні з дизайном кузова. Ми звикли спершу визначитися з машиною відповідно до особистих уподобань щодо її зовнішності, а згодом, за залишковим принципом, досліджувати набори обладнання і додаткового устаткування, які зроблять інтер'єр зручнішим. Однак салон за довгу історію змінився до невпізнання.

Для автомобільної компанії розробка внутрішнього простору кожної моделі є окремим етапом, щоб кожен потенційний власник міг придбати новий автомобіль, відповідний до найсуворіших вимог та характеристик для зручної повсякденної експлуатації.

Конструктори враховують аспекти, що вимагають обов'язкового опрацювання:

  • набір необхідних елементів керування;
  • ергономіка;
  • обладнання і технології;
  • безпека;
  • естетика.

Всі елементи повинні мати передбачуване і зручне розташування, внутрішній простір – забезпечувати безпеку, а оздоблення – мати гарний вигляд і відповідати позиціонуванню моделі та загальній стилістиці машини. Однак навіть через понад сотню років інтер'єр продовжує трансформуватися.

Автомобілі Mitsubishi перетворили повний привод на необхідний функціонал, який в обов'язковому випадку вимагає облаштування додаткових фізичних перемикачів, що відповідають за налаштування режимів роботи трансмісії. З цієї причини автомобільний інтер'єр отримав додаткові органи керування, а дизайнери – черговий виклик для опрацювання зручної та продуманої ергономіки.

Сьогодні будь-який автомобіль з салону в Україні, оснащений повноприводною трансмісією, не доставляє проблем покупцеві в питаннях керування другорядними функціями. Так само як і не вимагає стороннього доопрацювання оснащення салону.

Сучасний інтер'єр відрізняють важливі характеристики:

  • заводська кастомізація;
  • акустичний комфорт;
  • гіпоалергенність оздоблювальних матеріалів;
  • комплекс систем забезпечення безпеки.

Будь-який набір необхідного і додаткового устаткування дилер готовий запропонувати в процесі конфігурації конкретної моделі. Окремі фахівці працюють над ізоляцією внутрішнього простору автомобіля від зовнішнього шуму. В той же час оздоблювальні матеріали не викликають дискомфорту і підходять усім користувачам. Вже достатньо, аби визнати досконалість сучасного салону над попередниками з минулого століття.

Однак окрему увагу сьогодні приділяють не менш важливому аспекту. Системи безпеки автомобіля вивели спілкування з персональним транспортом на новий рівень. Без ременів і подушок безпеки сучасні моделі уявити неможливо. Однак і активні системи стають оснащенням за замовчуванням: екстрене автоматичне гальмування, розпізнавання пішоходів, асистент руху в займаній смузі та багато інших інструментів, які роблять автомобіль комфортним і по-справжньому безпечним.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital