Для кого підійдуть автомобілі в кузові універсал та SUV?

Для кого підійдуть автомобілі в кузові універсал та SUV?

buttons.will share

Класичний седан із триоб'ємним кузовом у ХХ столітті був найбільш поширеним персональним транспортним засобом. Вибір у покупців був дуже обмежений, асортимент не радував різноманітністю. На цьому тлі автомобіль з кузовом універсал виявився дуже цікавою пропозицією.

Чим відрізняється кузов седан від універсала:

  • збільшеним обсягом багажника;
  • подовженим кузовом;
  • підвищеною вантажопідйомністю;
  • посиленою підвіскою.

Ці ключові характеристики покликані зробити кузов універсал практичним повсякденним помічником.

Переваги кузова універсал

Покупці оцінили зручність моделей із просторими кузовами. Такий транспорт проявляє себе і за індивідуальної експлуатації, і у вирішенні комерційних завдань. Цікаво, що через десятиліття автомобілісти продовжують цінувати тип кузова універсал і здебільшого обирають саме такі автомобілі. Щоправда, формат цих моделей дещо змінився.

Згодом виникла потреба в ще більш універсальних автомобілях, що пропонують якості крім місткого багажника. Так на ринку з'явився кузов SUV, який сьогодні є найбільш затребуваним.

Що таке SUV в автосвіті?

Абревіатура розшифровується як Sport Utility Vehicle – у прямому перекладі спортивно-утилітарний автомобіль звучить грубувато. Тому зазвичай мають на увазі універсальний транспортний засіб для активного способу життя. Або позашляховик, що також добре почувається на асфальті. Практичний кузов – обов'язкова умова. Лідери ринку вловлюють такі тенденції та пропонують кращі моделі.

Які SUV пропонує Mitsubishi в Україні:

  • ASX;
  • Eclipse Cross;
  • Outlander;
  • Pajero Sport.

Тип кузова SUV продемонстрував ще більш насичений мікс практичності, міцності конструкції, прохідності та яскравого дизайну. Легковий автомобіль універсал певний час чинив опір такому натиску, але все ж таки поступився сильнішим суперникам у світі попиту та пропозиції.

Що таке тип кузова SUV? На практиці, це автомобіль, який однаково добре демонструє себе на різних покриттях завдяки повному приводу та високому кліренсу, пропонує місткий кузов та зручність експлуатації як у далеких подорожах, так і у щоденних міських поїздках. Новий бездоганний автомобіль? Саме так, лишилося тільки обрати.

Наприклад, Mitsubishi ASX пропонує всі переваги свого сегмента у поєднанні з компактними габаритами. Особливо це корисно молодим водіям, які ще звикають до розмірів автомобіля, та не готові відмовлятися від практичності.

Стильний Mitsubishi Eclipse Cross додає до цього набору сучасні технології та яскравий дизайн. Така модель точно не залишиться непомітною у будь-яких умовах.

Більший Mitsubishi Outlander примножує поняття практичності в кілька разів. Багажник об'ємом 591-1754 л (залежно від конфігурації) здатний посперечатися з найбільшими універсалами. За необхідності 7-місний салон зможе розмістити найбільшу сім'ю. Додатковий бонус – гідні позашляхові якості.

Своєю чергою, позашляховик Mitsubishi Pajero Sport стане відповіддю на питання для найвибагливіших мандрівників, кому важлива максимальна прохідність у найважчих умовах. Доставити багаж об'ємом 700 л куди завгодно – особливе задоволення. Як бачимо, вибір практично необмежений – все залежить лише від бажань та точних потреб покупців. Кожна модель продемонструє себе з найкращого боку та запропонує максимальну універсальність. Залишилося переконатись у цьому на власному досвіді!

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital